SGI ohlásila strategické rozšíření storage produktů

SGI bude prodávat a distribuovat širší řadu Enterprise storage produktů firmy LSI

Fremont, Kalifornie (květen 2010) - Společnost SGI (NASDAQ: SGI), světový lídr v oblastech HPC a řešení pro datová centra, oznámila globální iniciativu se společností LSI Corporation, se kterou se dohodla na rozšíření prodeje produktů řady SGI® InfiniteStorage o nové, zajímavé konfigurace právě od firmy LSI. Rozšíření partnerství činí tyto jedinečné storage technologie dostupné skrze přímý a i nepřímý prodejní kanál.

Nová storage řešení zahrnují základní i střední třídu enterprise RAID storage řešení s komplexní podporou připojení pro iSCSI, Fibre Channel, InifniBand a SAS. Tato řešení jsou aplikačně připravena pro databáze firmy Oracle, enterprise software od společností Vmware® a Microsoft® včetně SQL Serveru, Exchange a SharePoint®. Tato nová storage řešení budou poskytovat heterogenní podporu s možností úzké integrace s výpočetním prostředím od SGI, mohou fungovat jako samostatné storage zařízení s možností integrace do jiných OEM výpočetních řad.

"Rozšíření našeho partnerství s LSI poskytne SGI zákazníkům a partnerům jedinečná storage řešení, která jsou postavena na otevřených standardech," uvedl Mark J. Barrenechea, CEO společnosti SGI. "Tato globální iniciativa umožní našim partnerům lépe adresovat rychle rostoucí potřebu ukládat data prostřednictvím nejlepších řešení od SGI a LSI."

Klíčovým prvkem tohoto prohloubení spolupráce je umožnit síti globálních channel partnerů firmy SGI, aby přinesli jedinečnou technologii od firem SGI a LSI svým zákazníkům. SGI partneři budou mít přístup k produktovým informacím SGI i LSI skrze partnerský portál SGI, který obsahuje mimo jiné definovaná řešení, ceníky, white papery, případové studie, produktové demo, cílené obchodní i produktové materiály a konkurenční srovnávací analýzy. Tento portál umožní partnerům, aby se vyzbrojili informacemi, které potřebují, aby uspěli na svých cílových trzích.

"Jsme potěšeni, že jsme se spojili s SGI, abychom poskytli technologii storage systémů od LSI zákazníkům firmy SGI a globálním channel partnerům," uvedl Phil Bullinger, výkonný viceprezident a generální manažer skupiny Engenio Storage Group společnosti LSI. "Poskytování široké nabídky produktů a interoperability partnerům je klíčové pro růst obchodu a získání náskoku před konkurencí."

Webové stránky pro prodejní kanál firmy SGI byly rozšířeny o produktové informace LSI, což zajišťuje partnerům dostupnost všech potřebných zdrojů na jednom místě. LSI také poskytne SGI partnerům školící materiály a marketingové zdroje jako součást rozšířené spolupráce.

"Společnost SGI přináší na trh širokou škálu rozličných LSI storage řešení, která jsou důležitá pro mnoho zákazníků. Je důležité poskytovat řešení spojená s výkonem ve formátu, který je kompletně interoperabilní v heterogenních výpočetních prostředích," sdělil John Fliss, prezident a CEO společnosti Arcscale. "Tyto rozšířené channel produkty, poskytované prostřednictvím oceněného partnerského programu, zajistí partnerům ziskovou návratnost - je to pro partnery jisté vítězství. Společnost Arcscale se těší na spolupráci s SGI Channel Storage Initiative."

Dostupnost a cena
Nová produktová řada SGI InfiniteStorage SP bude zahrnovat SGI InfiniteStorage 220-SP, SGI InfiniteStorage 4100-SP a SGI InfiniteStorage 4600-SP, které jsou okamžitě dostupné. Prodejní partneři firmy SGI mohou kontaktovat svá regionální SGI zastoupení, aby získali informace o prvotních promočních cenách.

© 2010 SGI. SGI je registrovanou ochrannou známkou společnosti Silicon Graphics International Corp ve Spojených státech amerických a/nebo v jiných zemích. Všechny ostatní ochranné známky zde uvedené jsou vlastnictvím příslušných majitelů.